Кои сме ние

Ние сме визионери, вярващи в хората и техните успехи

Държим изключително много на личния контакт, прозрачността, уважението и разбирането на желанията ви. Продължаваме да вярваме в това и в тези смутни времена.

Искаме да ви уверим, че пред вас са истински хора, а не алгоритъм, целящ да ви бомбардира с рекламни послания.
Нашата мисия и осъзнато призвание е да бъдем вдъхновители, провокатори на идеи, учители, водачи, да откриваме и отключваме скритите във всеки човек таланти.

Огромното ни желание е да бъдем полезни със знанията и опита си на всеки, който избере да бъде наш ученик и последовател, наш съмишленик и приятел.

Нашият екип

Светлана Димчева

Прочети повече

Дикран Хачикян

Прочети повече

Събина Василева

Прочети повече
Вли Кирилова

Ели Кирилова

Прочети повече
DeviseExpert e запазената марка на Експерт-учебен център ЕООД, основан през 2002 година. 
Създател, вдъхновител и основен двигател на центъра е Дикран Хачикян.
Добър партньор и съмишленик в дейността на компанията е Събина Василева.

Защо да изберете нас 

15+ години опит

Ние сме екип от утвърдени специалисти, с над 15 години опит в организирането и провеждането на обучения в сферата на информационните технологии

Качество

Предлаганите от нас обучения са с високо качество и с изключителна практическа приложимост . Успехът на нашите клиенти е най-важното признание за работата ни.

Доверие

През годините изградихме доверие и приятелски ваимоотношения с нашите ученици и корпоративни партньори. Тяхната удовлетвореност е награда за нашите усилия.

Сигурност на личните Ви данни

Въвели сме редица процедури за защита на личните ви данни от злоупотреба както от външни фактори, така и от вътрешни пропуски. Ще продължим да полагаме усилия да бъдем открити и ангажирани с опазването на информацията, която ни предоставяте. 

Научете повече за това как да упражните правата си, какви данни събираме и защо като посетите нашата страница за политика на поверителност
Политика за поверителност

Клиентите за нас

Tsetska Stoyanova

"Наистина си заслужава! Това е мястоТо! Ясно, точно и приятно. Адмирации за Събина Василева!"

Milen Grigorov

"Препоръчвам за хора които наистина искат да се научат и не уплашени от новости.
Много качествени обучения."

Христина Милкова

"Горещо препоръчвам!!! Възхитена съм от курсовете по графичен дизайн! Светлана Димчева е безкрайно отзивчив професионалист"
© Copyright 2019 DeviseExpert Всички права запазени
envelopephone-handsetmap-markercheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram