КОИ СМЕ НИЕ

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия и осъзнато призвание е да бъдем вдъхновители, провокатори на идеи, учители, водачи, да откриваме и отключваме скритите във всеки човек таланти.

Огромното ни желание е да бъдем полезни със знанията и опита си на всеки, който избере да бъде наш ученик и последовател, наш съмишленик и приятел.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

15+ години опит

Ние сме екип от утвърдени специалисти, с над 15 години опит в организирането и провеждането на обучения в сферата на информационните технологии

Качество

Предлаганите от нас обучения са с високо качество и с изключителна практическа приложимост .  Успехът  на нашите клиенти е най-важното признание за работата ни.

Доверие

През  годините изградихме доверие и приятелски ваимоотношения с нашите ученици и корпоративни партньори. Тяхната удовлетвореност е награда за нашите усилия.

Въведена система за управление на качеството

В Devise Expert работи внедрена система за управление на качеството на обученията, изготвена в съответствие с изискванията на ISO 9001, сертифицирана от aкредитиран сертификационен орган.

НАШАТА ИСТОРИЯ

DEVISE EXPERT e запазената марка на Експерт-учебен център ЕООД, основан през 2002 година.
Създател, вдъхновител и основен двигател на центъра е Дикран Хачикян. Добър партньор и съмишленик  в дейността на компанията е  Събина Василева.

Дикран Хачикян

С изключителни знания и богат опит в сферата на информационните технологии, Дикран Хачикян е водещ преподавател в областите Програмиране, Бази данни и Линукс.

Широкият спектър дисциплини, способността му да трансформира сложните въпроси в  достъпно и разбираемо съдържание го превръщат в предпочитан лектор, както за клиентите на учебния център, така и за редица компании.

Събина Василева

Със задълбочени знания в сферата на компютърна графика, софтуерните продукти, символика на форми, цветове, дизайн, тя е незаменим ментор, учител, вдъхновител за всеки, който иска да се потопи или посвети на графичния дизайн.

Като човек, който обожава работата си ,  Събина поднася с лекота  и съдържанието на  курсове сързани с бизнес приложения и презентации.

СИГУРНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Държим изключително много на личния контакт, прозрачността, уважението и разбирането на желанията ви. Продължаваме да вярваме в това и в тези смутни времена.

Искаме да ви уверим, че пред вас са истински хора, а не алгоритъм, целящ да ви бомбардира с рекламни послания.  

Въвели сме редица процедури за защита на личните ви данни от злоупотреба както от външни фактори, така и от вътрешни пропуски. Ще продължим да полагаме усилия да бъдем открити и ангажирани с опазването на информацията, която ни предоставяте. 

Вижте повече за това как да упражните правата си, какви данни събираме и защо:

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС


Елена Масларова

Професионално обучение по Компютърна графика

Великолепни и като екип, и като преподаватели. Радвам се, че избрах техните курсове

Цветелина Трифонова

Квалификационни курсове по Графичен дизайн

Изключително съм доволна от курсовете им. Невероятен екип!

ВИЕ ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Не се колебайте да се свържете с нас!
Ще се радваме да ви бъдем полезни!

Copyright 2019 Devise Expert